Search
  • studio AEIOU

Odměna v architektonické soutěži CVČ Nová Bystrouška v Brně


Získali jsme odměnu v architektonické soutěži "Centrum volného času Nová Bystrouška, Brno - Bystrc". Návrh se zaměřil zejména na řešení obou objektů v jedné budově (homogenní, kompaktní výraz), etapizaci výstavby (oddělitelnost provozů, jednoduchá konstrukce), hmotovou nenápadnost a materiálovou lehkost (transparentnost, subtilita), provozní konektivitu a vizuální propojení s veřejným prostorem (kontakt s terénem). Dále na trojúhelníkovou územní kompozice občanské vybavenosti (CVČ+Sál, poliklinika, provozovna s tržnicí) a kladl důraz na ducha místa s charakteristickým parkovým náměstím (zatravnění, vzrostlá zeleň).

Autoři návrhu Jan Vojtíšek a Jakub Staník. Spolupráce Tamara Bemerová, Tomáš Pevný, Klára Zahradníčková.

#projekty #napsalionás #architektbrno #prezentace

62 views

Architektura . Engineering . Interiér . Objekt . Urbanismus 

​© 2014 all rights reserved . designed by studio AEIOU s.r.o. info@aeiou.cz

 architekt Brno

  • Facebook Black Round
  • Instagram
  • Twitter Black Round
  • Tumblr Black Round